» 1 db 1,5 kg-os nyúl » 2 kanál olaj » 2 gerezd fokhagyma » 3 szelet franciakenyér » 1 babérlevél » 1/2 kanál csípős vagy édes őrölt pirospaprika » víz » só » bors
A nyulat megtisztítjuk, felvágjuk, majd jól megszórjuk sóval és borssal.
Megfuttatjuk olajon a fokhagymát, majd hozzáadjuk az összemorzsolt kenyeret, a felvágott májat és a babérlevelet. Alaposan összekeverjük, őrölt pirospaprikával fűszerezzük.
A nyúldarabokat olajon jól átsütjük, hozzádolgozzuk a keveréket, felöntjük vízzel és sóval ízesítjük. Háromnegyed óra alatt készre főzzük.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom