Melegítsük elő a grillsütőt. Süssük a
paprikát grillsütőben addig, amíg hólyagossá nem válik. Tegyük egy edénybe, fedjük le, majd hagyjuk kihűlni. Ezután húzzuk le a héját, turmixoljuk össze a húsát.
Mossuk meg a mángoldot, vágjuk le a leveleket a szárukról, majd vagdaljuk mindkettőt külön-külön apróra. Vagdaljuk apróra a
hagymát és a
fokhagymát is.
Forrósítsunk
zsírt egy serpenyőben, fonnyasszuk meg benne a
hagymát, majd tegyük bele a mángolt szárát, és pároljuk 10 percig. Tegyük bele a mángoldlevelet és az apróra vagdalt
fokhagymát, majd süssük az egészet állandó keverés mellett 3 percig.
Öntsük fel levessel, keverjük bele a
tejfölt, fűszerezzük
sóval,
borssal, és az egészet melegítsük fel még egyszer.
Grillezett csirkéhez kínáljuk.
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>