Melegítsük elő a sütőt 200 fokra. Szedjük a csirkét négy darabba, dörzsöljük be sóval, majd tegyük egy tűzálló tálba. Negyedeljük el a paradicsomot, turmixoljuk össze a hagymával, fokhagymával és chilivel. Keverjünk ecetet és olajat a pürébe, ízesítsük oregánóval, szegfűszeggel, sóval és borssal.
Öntsük az öntetet a csirkére, majd tegyük a tűzálló tálra a fedőt. Süssük a csirkét 50 percig, amíg teljesen meg nem puhul, és a szósz be nem sűrűsödik.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom