» 600 g felkockázott tőkehalfilé » só, bors » 1 vöröshagyma » 250 ml húsleves » 300 g felaprított paradicsom » 3 ek. szójaszósz » 3 ek. paraidcsompüré » citromlé
Locsoljuk meg a halfilét a citromlével, majd sózzuk és borsozzuk. Pároljuk meg a kockára vágott vöröshagymát, öntsük fel a húslével, majd adjuk hozzá a paradicsomot, a szójaszószt, a paradicsompürét és a halat. Főzzük 10 percig, majd tálaljuk.
Előkészület: 15 perc.
Főzési idő: 15 perc.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom