» 1 teáscsésze olaj » 1 1/2 teáscsésze szőlőméz » 1 kiskanál ammónia » 1 teáscsésze must » 1 csapott ek. fahéjszegfűszeg por » 2 ek. konyak » fél citromleve » 4 teáscsésze liszt » kevés olaj
Keverjük össze a olajat a szőlőmézzel. Adjuk hozzá a mustban feloldott ammóniát, szegfűszeget, konyakot és citromlevet. Gyúrjuk össze. Adagonként adjuk hozzá a lisztet, folytatva a gyúrást. Hagyjuk letakarva 30 percig állni. Formázzunk pereceket, helyezzük őket olajos tepsire és süssük őket 20 percig.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom