Felkockázott, f?szerezett húst a zsír felében megpároljuk. Zsír másik felében megpirítjuk a kockára vágott hagymát és a kétféle paprikát. Felkockázott burgonyát, paradics
Megpároljuk olajban a finomra vágott hagymát, megszórjuk liszttel, hozzáadjuk a húslevest, majd fed? alatt pépesre f?zzük.
Hagymát vékony karikákra vágjuk, majd besózva fél órát állni hagyjuk, és jól kinyomkodjuk. Megborsozzuk, meglocsoljuk ecettel, olajjal, majd a tetejére tesszük a felkarik
Áztatott, majd kinyomkodott kenyeret áttörjük egy szitán, simára keverjük a szétnyomkodott fokhagymával, dióval, és az olajjal. Ízesítjük sóval, ecettel. Kenyér helyett k
Pulykát kisebb darabokra vágjuk, bedörzsöljük fokhagymával, megszórjuk sóval, borssal, pirospaprikával, meglocsoljuk olajjal, majd állni hagyjuk.
Olajban megpároljuk az
Joghurttal a tojásokkal felverjük, hozzákeverjük az áttört túrót, zsemlemorzsát és a tejet. F?szerezzük, majd vajjal kikent tepsibe öntve, aranysárgára sütjük. Fejes salá
Sajtszeleteket lisztbe, tojásba, majd zsemlemorzsába forgatjuk, majd ismét tojásba és morzsába mártjuk, és forró olajban kisütjük.
Darált hússal összekeverjük a vízbe áztatott, kinyomkodott kenyérrel, összevágott hagymával, foghagymával, borssal és tojással. Összedolgozzuk, 8 pogácsát formálunk bel?l
Ugrás a lap tetejére >>