Felkockázzuk a húst, az összevágott hagymát is gombát megpároljuk, megszórjuk paprikával, felöntjük forró vízzel, beletesszük a húst, sózzuk, borsózzuk, beletesszük a dar
Kicsontozott lapockát felvágjuk, zsírban megpároljuk, fél liter vízzel felengedjük, sózzuk, borsozzuk, és megf?zzük. Ha félig megpuhult hozzátesszük az összevágott burgon
Majonézt úgy elkeverjük a tejszínnel, paradicsompürével, f?szerekkel, finomra vágott zellerrel, hogy sima állagú legyen. Ezt követ?en leh?tjük, és sültekhez, valamint hal
Zsírban átsütjük a feldarabolt húst, rátesszük a felkarikázott hagymát, pirospaprikát, felöntjük vízzel és félpuhára f?zzük. Hozzáadjuk a karikára vágott paprikát, burgon
Gesztenyét megf?zzük, megtisztítjuk, áttörjük, és hozzáadjuk a rumot. Almát héjastól 30 percig sütjük. Meghámozzuk, kiszedjük a csutkáját, hozzáadjuk a tojásfehérjét, cuk
Pörkölt, hámozott mandulát megdaráljuk, összegyúrjuk a tojásfehérjével és a porcukorral. Kifliket formálunk bel?le, és zsírozott tepsin inkább szárítjuk, mint sütjük. Ha
Csirkét besózzuk, feldaraboljuk, és vajban jól átsütjük. Megpirítjuk olajban a hagymát és a rizst, hozzáadjuk a csíkokra vágott paprikát és a paradicsomot, az átsütött cs
Gesztenyét bevágjuk, puhára f?zzük, megtisztítjuk, és burgonyanyomón áttörjük, összekeverjük a rummal és a cukorral. Rudakat formálunk bel?le, morzsába forgatjuk, és olaj
Ugrás a lap tetejére >>