Paprikát kivájjuk, belsejét megsózzuk, meghintjük pirospaprikával, majd sós vízben 5 percig f?zzük. Kukoricát 30 vajban átforrósítjuk, hozzáadjuk a petrezselyemzöldet, í
Hámozott, felkockázott burgonyát sós vízben megf?zzük, áttörjük, összekeverjük a morzsával, f?szerekkel és az olajjal. Állni hagyjuk, majd gombócokat formálunk bel?le, és
Átmosott rizst, sós, borsos vízben megf?zzük. Üvegesre pároljuk a karikára vágott hagymát, hozzáadjuk a csíkokra vágott uborkát, paradicsompaprikát, és a csíkokra vágott,
Vékony szeletekre vágott burgonyát olajban kisütjük. Megpirítjuk a karikára vágott hagymát, hozzáöntjük a paradicsompürét, felengedjük borral, hozzákeverjük a zsemlemorzs
Mézet a cukorral addig f?zzük, míg szálasodni nem kezd. Habbá verjük a tojások fehérjét, hozzáadjuk a mézet, cukros masszát, végül a darált diót és a mogyorót. Két ostyal
Olajbogyót összevágjuk, villával összenyomkodjuk. Citromlével, olajjal péppé keverjük. Pirított kenyérszeleten, el?ételként fogyasztjuk.
Combot vékony szeletekre vágjuk, és borssal elkevert lisztbe mártva kevés zsírban kisütjük. Maradék zsírba beleszórunk egy kanál borsos lisztet, hozzáadjuk a vízzel felen
Tegyük a padlizsánt negyed órára süt?be, majd hámozzuk meg, vágjuk ujjnyi darabokra, sózzuk meg, és öntözzük meg citromlével.
10 perc múlva mártsuk vízbe, süssük meg va
Ugrás a lap tetejére >>