A húst kiklopfoljuk, besózzuk, majd olajban megsütjük. A fokhagymát összezúzzuk, majd a többi fűszerrel a felolvasztott pecsenyezsírba tesszük. Beletesszük a 
						
				    
				   
				   
				   
				   		
						A húst úgy vágjuk szét, hogy szétterítve egy nagy, téglalap alakú szeletet kapjunk. 
A gesztenyemasszát összenyomkodjuk. A zsemléket tejbe áztatjuk, majd kin
						
				    
				   
				   
				   
				   		
						A húst sózzuk, majd megkötjük, mint egy sonkát, és egy kivajazott jénaiba tesszük. Borssal meghintjük, olajjal megkenjük, majd sütőbe tesszük, és megpirítj
						
				    
				   
				   
				   
				   		
						A bélszínt hirtelen átsütjük, majd félretesszük, de melegen tartjuk. A felaprózott hagymát vajon megpirítjuk, felöntjük a borral, majd forrás után belekever
						
				    
				   
				   
				   
				   		
						A megtisztított csülköt besózzuk, jénaiba tesszük, majd olajjal meglocsoljuk és sütőben készre sütjük. Amint pirulni kezd, mellétesszük a gombát, és így 
						
				    
				   
				   
				   
				   		
						A nyelvet megmossuk, majd sóval, borssal, leveszöldséggel és hagymával ízesített vízben megfőzzük. Utána hideg vízzel lemossuk, és leszedjük a bőrét. A le
						
				    
				   
				   
				   
				   		
						A felcsíkozott húst megszórjuk a liszttel, majd egy felkockázott hagymával együtt vajon 2-3 percig pirítjuk. A maradék hagymát felszeleteljük, majd a gombával 
						
				    
				   
				   
				   
				   		
						A párizsit ujjnyi vastagokra szeleteljük, amiknek mindkét oldalát kis ételízesitővel megszórjuk, és hirtelen mindkét oldalát megsütjük. a párizsi meghajlik 
						
				    
				    
 
Ugrás a lap tetejére >>