A fokhagymát zúzzuk péppé, és a borssal együtt keverjük az olajba. A hús mindkét oldalát kenjük be az olajjal, fedjük le, és tegyük 1 órára a hűtőbe. A
Forrásban lévő vízben pároljuk meg héjában a burgonyát, majd pucoljuk meg és vágjuk cikkekre.
A paprikakrémet jól összedolgozzuk a köménnyel, a zúzott fo
Az összepréselt fokhagymához keverünk egy mk. sót, pirospaprikát és borsot, majd az elfelezett dagadót ezzel kenjük be. Ezután feltekerjük, megkötjük, és 30
A húst hosszában két helyen majdnem teljesen végig bevágjuk, majd összefonjuk és megtűzzük. Sózzuk, borsozzuk, paprikázzuk, majd megkenjük vajjal, és mindké
Tisztítsuk meg a borjúhúst, majd vágjunk belőle érme-szeleteket. Veregessük ki őket, majd sózzuk-borsozzuk meg és tegyük félre. Tisztítsuk meg az újhagymát
Öntsük fel a babot vízzel, adjunk hozzá egy hagymát, amibe nyomjunk szegfűszeget. Tegyünk bele egy felvágott répát, a megtisztított fokhagymát és egy kis ola
A megtisztított húshoz forró vizet öntünk, sóval, borssal, és ételízesítővel ízesítjük. A fehérrépát felszeleteljük, majd a turbulyával, petrezselyemz
A lábszárat és a lapockát öntsük fel a vízzel és forrástól számított fél óráig rotyogtassuk, közben fölözzük le a habját. Ezután tegyük bele a csont
Ugrás a lap tetejére >>