» A f?szerkeverékhez: » 80 g tökmag » 20 g fehér szezámmag » 1 tk. durva szem? tengeri só » 20 g fekete bors, mozsárban összetörve » 20 ml olívaolaj » 10 g dijoni mustár » 4 szelet sertéstarja, 2,5 cm vastagon
Keverjük össze a f?szerkeverék hozzávalóit. Készítsük el? a parazsat a grillsüt?ben. Az olajat keverjük össze a mustárral, majd kenjük be vele a tarja mindkét felét, és forgassuk meg a f?szerkeverékben. Sütés el?tt 20-30 percig pihentessük a húst.
Zárt süt?ben süssük a húsokat 3-5 percig, közben fordítsuk meg ?ket, és süssük még 2-5 percig. Amikor elkészült vegyük le a rácsról, és pihentessük 3-5 percig, majd tálaljuk.
Elkészítési id?: 10-15 perc.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom