» 550 g csíkokra vágott, sovány marhahús » 8 fajita tortilla » 60 ml frissen facsart citromlé » 60 ml extraszűz olívaolaj » 2 vékonyra szeletelt hagyma » 1 kimagozott, vékonyra szeletelt, piros kaliforniai paprika » 1 teáskanál édes paprika » 1 teáskanál őrölt kömény » 1 teáskanál őrölt koriander » fél teáskanál csilipor » korianderlevelek » tejföl a tálaláshoz
Keverjük össze a húscsíkokat, a paprikát, a köményt, a koriandert, a csiliport és a citromlevet egy tálban. Fedjük le és 5 percig pácoljuk. 2 evőkanál olajon pároljuk puhára a hagymát és a paprikát. Szedjük ki és tegyük félre. A maradék olajat öntsük a serpenyőbe, és a húst pirítsuk 3 percig. Adjuk hozzá a párolt hagymát és paprikát és süssük még 1 percig. Melegítsük fel a tortillalapokat és töltsük meg a keverékkel. korianderrel és tejföllel tálaljuk.
Elkészítési idő 25 perc.
Nehézségi fok 1.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom