A misot meleg vízben feloldjuk, majd felforraljuk, és alacsony lángon tovább főzzük. Eközben a tésztát szintén készre főzzük, és négy tányérba kanalazzuk
A grillsütőben a parazsat leégetjük, hogy csak az egyik oldalán melegítsen. A vörösborecetes vinaigrette-hez a vörösborecetet, a mogyoróhagymát, a dijoni must
A halat vágjuk 2x6 cm-es hasábokra, és kissé sózzuk be őket. Egy tálban keverjük el a tojássárgákat, némi sót, a sört és annyi lisztet, hogy akár galuská
A tésztát b, sós vízben megfőzzük. Egy nagy serpenyőben az olajon üvegesre pároljuk az apró kockákra vágott vöröshagymát, hozzáadjuk a fokhagymát és a c
Pác:
Keverjük össze az olívaolajat, a citromlét és a bazsalikomot. Helyezzük bele a halszeleteket, és pácoljuk egy éjszakát.
Másnap magas hőfokon süssük
A lilakáposztát és az ecetet összekeverjük, sózzuk, borsozzuk. Az avokádót, a tejfölt, a citromlevet egy turmixgépben pépesítjük és fűszerezzük. A grille
A megtisztított halat vágjuk fel 4-5 centis darabokra és rakjuk egy edénybe. Fűszerezzük sóval, borssal, babérral, kakukkfűvel és a Cayenne-borssal. Tegyük rá
A filéket alaposan bedörzsöljük sóval, borssal és a zúzott fokhagymával, majd ezeket egymás mellé rakjuk egy vajjal kikent tepsibe. Vastagon megszórjuk reszelt
Ugrás a lap tetejére >>