Keresett szó : Sárgarépa (492 db)
A burgonyát meghámozzuk megmossuk, majd feldaraboljuk, és meleg sós vízben főzni kezdjük. Ha megpuhult, leszűrjük, és összetörjük. Fele főzővíz, fele tej
A wokban felforrósítjuk az olajat, és megfuttatjuk benne a felaprított hagymát. A sárgarépát felkarikázzuk, a fehérrépát és a zellert felkockázzuk, majd a h
A burgonyát és a tojást négybe vágjuk. A zöldborsót megfőzzük, majd a burgonyához keverjük. Sóval, borssal, tárkonnyal ízesítjük, hozzáöntjük az olajat
Egy tálban a sajthoz keverjük a mézet és az ecetet, majd 4 tálra kanalazzuk a masszát. Tálalásig hűtőbe tesszük, majd a sárgarépacsíkokkal díszítve, és k
A romanescot megtisztítjuk és rózsákra szedjük. A sárgarépát megpucoljuk és kockára vágjuk. A póréhagymát vékony csíkokra szeleltetjük. Az olajat felhev
A sárgarépát megmossuk, vékony csíkokra vágjuk, a cukkinit és a póréhagymát felkarikázzuk. A fokhagymát összepréseljük, majd forró olajba tesszük, és me
Először is a borsót éjszakára áztassuk be, majd csöpögtessük le.
A megtisztított húst engedjük fel a vízzel és ha felforrt pároljuk egy órán át. Majd a
Pesto:
75 g bazsalikomlevél, 2 gerezd fokhagyma, 2 ek. fenyőmag, 2 ek. frissen reszelt parmezán sajt, egy csipet kristálycukor, 75 ml extra szűz olívaolaj, só és
Ugrás a lap tetejére >>