Keresett szó : Sárgarépa (492 db)
A hajdinát és a kelkáposztát külön lábosban megfőzzük. Eközben az újhagymát, a zellert és a sárgarépát felkockázzuk, vajon megpirítjuk, majd hozzáadjuk
Az uborkát és a sárgarépát meghámozzuk, majd a savanyú uborkával együtt felkokázzuk. Hozzáadjuk a gyömbért, a felaprított hagymát, a cukrot, sót, az ecete
A halat megtisztítjuk, gerincéről levesszük a húst, majd feldaraboljuk, besózzuk és 1-2 órát a hűtőben állni hagyjuk. Ezután az egészet ledaráljuk kétszer
A rizst megfőzzük, állni hagyjuk, majd leszűrjük, hozzáadjuk a cukrot, sót, borecetet, és az egészet összekeverjük. A sárgarépát megpároljuk, majd az újha
A halcsontleves hozzávalóit a 3 liter vízben főzzük, addig míg elfő az 1/3-ad része.
A hagymákat, a fokhagymát, a sárgarépát és a paradicsomot felszeletelj
A rizst 14 perc alatt puhára főzzük bő vízben, majd leszűrjük és kihűtjük. Fél liter sós vízben 15 perc alatt puhára főzzük az apróra vágott sárgarép
Elkészítési idő: kb másfél óra (főzéssel együtt)
Energiatartalom: 573 kcal/2405 kj adagonként
Töltsünk kb 2 liter vizet egy lábasba, és főzzük benne
A sütőt 200 fokra előmelegítjük. A homár húsát kiszedjük, feldaraboljuk. A páncélt a hagymával, a zellerrel, a sárgarépával, a babérlevéllel és a vajjal
Ugrás a lap tetejére >>