A zsírban megfonnyasztjuk a vöröshagymát, meghintjük liszttel és világos rántást készítünk. Kevés hideg vízzel felöntjük és simára keverjük. Hozzáadjuk a kukoricát a levé
A paradicsomot, paprikát felszeleteljük, a hagymát, szalonnát megpirítjuk a zsírban, hozzáadjuk a f?szereket, és az egészet jó puhára pároljuk.
A lencsét egy éjszakára beáztatjuk, majd elkezdjük f?zni. A fokhagymát összezúzzuk, és az egész hagymával együtt beletesszük. Megf?szerezzük, és lassan tovább f?zzük.
A
A káposztát felaprítjuk, sós vízben megf?zzük. A szalonnát, hagymát, fokhagymát megpirítjuk a zsírban, hozzáadjuk a lisztb?l, zsírból, tejb?l készült rántást, berántjuk v
A káposztát felaprítjuk, sós vízben megf?zzük. A hagymát megpirítjuk a zsírban, hozzáadjuk a lisztb?l, zsírból készült rántást, berántjuk vele a káposztát, és hozzákeverj
Rántást készítünk zsírból, és lisztb?l, belekeverjük a felkockázott hagymát, zellerzöldjét, és összekeverjük a legyalult ecetes tökkel, végül pár percig összef?zzük, és b
A megtisztított parajt forró, szódabikarbónás, sós vízben puhára f?zzük, majd a levet lesz?rve a leveleket megmossuk és összeturmixoljuk. Közben rántást készítünk amit f
A salátafejeket tisztítás után b?, forrásban lev? vízbe tesszük. Újraforrás után lesz?rjük, a levet kinyomkodjuk és felaprítjuk. Újra feltesszük f?ni b? vízben. Közben l
Ugrás a lap tetejére >>