A zsírban megfonnyasztjuk a vöröshagymát, meghintjük liszttel és világos rántást készítünk. Kevés hideg vízzel felöntjük és simára keverjük. Hozzáadjuk a kukoricát a levé
A paradicsomot, paprikát felszeleteljük, a hagymát, szalonnát megpirítjuk a zsírban, hozzáadjuk a fűszereket, és az egészet jó puhára pároljuk.
A lencsét egy éjszakára beáztatjuk, majd elkezdjük főzni. A fokhagymát összezúzzuk, és az egész hagymával együtt beletesszük. Megfűszerezzük, és lassan tovább főzzük.
A
A káposztát felaprítjuk, sós vízben megfőzzük. A szalonnát, hagymát, fokhagymát megpirítjuk a zsírban, hozzáadjuk a lisztből, zsírból, tejből készült rántást, berántjuk v
A káposztát felaprítjuk, sós vízben megfőzzük. A hagymát megpirítjuk a zsírban, hozzáadjuk a lisztből, zsírból készült rántást, berántjuk vele a káposztát, és hozzákeverj
Rántást készítünk zsírból, és lisztből, belekeverjük a felkockázott hagymát, zellerzöldjét, és összekeverjük a legyalult ecetes tökkel, végül pár percig összefőzzük, és b
A megtisztított parajt forró, szódabikarbónás, sós vízben puhára főzzük, majd a levet leszűrve a leveleket megmossuk és összeturmixoljuk. Közben rántást készítünk amit f
A salátafejeket tisztítás után bő, forrásban levő vízbe tesszük. Újraforrás után leszűrjük, a levet kinyomkodjuk és felaprítjuk. Újra feltesszük főni bő vízben. Közben l
Ugrás a lap tetejére >>