Egy lábosban felforraljuk a tejet a cukorral, a sziruppal és a tejszínnel, majd hozzákeverjük a tojások sárgáját, és bes?r?sítjük. Ezután beleszórjuk a csokit, majd ízlés
A körtéket meghámozzuk, kimagozzuk, majd citromos vízbe állítjuk. Ezután a gyümölcsleveket, a sherryt és a szegf?szeget melegíteni kezdjük, majd forrás után beletesszük a
El?készítési id?:15 perc
Teljes elkészítési id?:20 perc
1 Melegítsük el? a süt?t 170°C-ra (gázsüt? esetén 3- as fokozat). 4 darab 125 ml térfogatú t?zálló pudingformát
A tejet feltesszük f?ni a vaníliával, a citromhéjjal és a fahéjjal.Amikor forr, beletesszük a rizst, és kevergetjük, hogy össze nem csomósodjon. 20 percig nagy lángon f?z
El?készítési id?: 15 perc + beh?tés egy éjszakán át
Teljes elkészítési id?: 5 perc
Egy kis edényben keverjük össze két ev?kanálnyi tejjel a pudingport, addig míg el nem
A pudingport felöntjük a tejjel, majd hozzáadjuk a cukrot és az eszenciát, és készre f?zzük. Miután kicsit kih?lt, összekeverjük a krémsajttal, és a felvert tojásfehérjév
El?készítési id?:10 perc
Teljes elkészítési id?:50 perc
1 Melegítsük el? a süt?t 180°C- ra (gázsüt? esetén 4- es fokozat).Egy lapos t?zálló tálat kenjünk ki zsiradékkal
Az almákat megtisztítjük, magházukat kivágjuk, majd vízbe tesszük, és citromlevet öntünk hozzá. A zselatint vízbe tesszük, hogy feloldódjon. A vörösborba tesszük a citrom
Ugrás a lap tetejére >>