Előkészítési idő:15 perc + éjszakán át hűtőszekrényben hűtés
Teljes elkészítési idő:1 óra 20 perc
1. A körtéknek távolítsuk el a magházukat, és hámozzuk meg, a szárukat
A zselatint az almalébe tesszük, így oldjuk fel. A gyümölcsöket pl. eper, szeder, banán, narancs, körte) karikákra vágjuk vagy felkockázzuk, és a felmelegített almalébe t
A körtéket elfelezzük, magjukat kivágjuk, és vastag szeletekre vágjuk őket. Fogunk egy jénait, beletesszük a körtéket, majd a kifacsart citrom levét ráöntjük. A zabpelyhe
A körtéket elfelezzük, magjukat kivágjuk, majd vastag szeletekre szeljük fel őket. Fogunk egy jénait, a körtéket beletesszük, majd a kifacsart citrom levét ráöntjük. A za
Egy lábosba tesszük a rizst, a cukrot és a citrushéjakat, majd felöntjük a tejjel, és kb. egy órát főzzük. Ekkor belekeverjük az eszenciát is, és az egészet eloszlatjuk n
Előkészítési idő:20 perc
Teljes elkészítési idő:30 perc
1. 180°C- ra (gázsütő esetén 4- es fokozat) melegítsük elő a sütőt. Nagy tálban dolgozzuk össze a krémsajtot a c
A tej kétharmadát 5 percig forraljuk a vaníliával. A maradék tejbe belekeverjük a reszelt citromhéjat és a kukoricakeményítőt, és hozzáöntjük a forrásban lévő tejhez, a v
Előkészítési idő:30 perc + behűtés
Teljes elkészítési idő: 5 perc
1. Egy kis tálba 1 evőkanál vízbe, szórjuk egyenletes rétegben a zselatint, majd hagyjuk megszivacsoso
Ugrás a lap tetejére >>