» 250 g bacon » 125 ml zsírszegény tejszín » 10 tojás » 2 vékony szeletekre vágott póréhagyma » 1 evőkanál magos mustár » 2 evőkanál extraszűz olívaolaj » só és frissen őrölt fekete bors
A sütőt melegítsük elő 180 fokra. Olajjal kenjünk ki 6 db, 180 ml-es csészét. Olajon pirítsuk meg a póréhagymát és a bacont 3 perc alatt. Hagyjuk kicsit hűlni. 4 tojást keverjünk össze a tejszínnel és a mustárral, sózzuk, borsozzuk. Adjuk a póréhagymához és keverjük jól össze. Kanalazzuk a csészékbe, és a tetejükre üssünk egy tojást. Süssük 15-20 percig. Hagyjuk kihűlni 5 percig, majd tegyük tányérokra és tálaljuk.
Elkészítési idő 28-33 perc.
Nehézségi fok 1.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom