» 250 g spenót » 150 g ricotta » 125 g morzsolt fetasajt » 2 tojás » 4 vékonyra szeletelt mogyoróhagyma » 2 evőkanál finomra vágott kapor » 2 evőkanál finomra vágott snidling » csipetnyi frissen őrölt szerecsendió » só és frissen őrölt fekete bors » zöldsaláta és ropogós kenyér a tálaláshoz
A sütőt melegítsük elő 200 fokra. Vajazzunk ki egy 20 cm átmérőjű kapcsos tortaformát. Fonnyasszuk meg a spenótot sós, lobogó vízben 1 perc alatt. Szűrjük és csepegtessük le. Vágjuk durvára. keverjük össze a ricottát, a fetát, a hagymát, a kaprot, a snidlinget, a szerecsendiót, a tojást és a spenótot. sózzuk, borsozzuk. A keveréket kanalazzuk a formába, és süssük 20 percig. Szeleteljük fel és salátával, ropogós kenyérrel tálaljuk.
Elkészítési idő 30 perc.
Nehézségi fok 1.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom