A sertéshúst, a zsemlemorzsát, a hagymát, fokhagymát, oregánót, köményt, chiliport és a tojást egy nagyobb edényben alaposan átgyúrunk. A keverékből 3-4 centis golyókat képezünk, majd fél órára hűtött helyen állni hagyjuk.
Előmelegítjük a grillsütőt. A nyársakat beolajozzuk és a húsgolyókra szúrjuk. 5-10 percig mind két oldalát aranybarnára grillezzük.
A salsa:
Közepes hőmérsékleten néhány percig sütjük a hagymát, majd adagoljuk hozzá az articsókát, a paradicsomot, a paradicsompürét és az oregánót. Ha puhára főtt a nyársak mellé helyezzük.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom