Hozzávalókat leturmixoljuk, jól összekeverjük, és poharakban, szívószállal kínáljuk.
A dinnye tetejét levágjuk, húsát kikanalazzuk, felkockázzuk, majd visszatesszük. Feltöltjük a pezsgővel, majd tálalásig hűtőbe tesszük. Végül jégkockaág
A rumba áztasd be a mazsolát.A rizs öblítés után szórd a forralt tejbe.Cukorral ízesítsd, majd lassú tűzön, kevergetve főzd puhára.Fedő alatt,saját gőzé
Két evőkanál olajon 2 perc alatt futtassuk meg a rizst, majd öntsük fel vízzel, helyezzünk rá fedőt és takarékon pároljuk 12 percig. Közben sóval és borssa
A megmosott körtéket hámozzuk meg, vágjuk félbe és mélyen vágjuk ki a magját.
A majonézt dolgozzuk össze ízlés szerint sóval, borssal, egy kis porcukorral,
Egy tálban keverjük össze a felkockázott sajtot és paprikát a majonézzel, a rumos mazsolával, a cukorral és a tejföllel. Ezt a masszát töltsük a félbevágot
Az almák héját és tetejét levágjuk, meglocsoljuk citromlével, majd kivájjuk a csutkáját. A belsejét kikaparjuk, összekeverjük a sajttal, majd visszatöltjük
Az almák magházát eltávolítjuk, majd helyére töltjük a lekvárt, és megszórjuk őket a fahéjjal és a szerecsendióval. Az almalevet egy tepsibe töltjük, bel
Ugrás a lap tetejére >>