A dinnye húsát felkockázzuk, majd meglocsoljuk a likőrrel, és egy órára hűtőbe tesszük. Eközben az epret a cukorral és a narancslével összeturmixoljuk, majd a sárgadinnyé
Magas hőfokra hevítsük fel a grillsütőt. A megtisztított epreket vágjuk félbe. Terítsük szét egy tepsin a szemeket a vágott oldalukkal felfelé, és porcukorral szórjuk meg
Dinnye magját kivesszük, felkockázzuk, megfűszerezzük citromlével és a salátalevelekre helyezzük. Összekeverjük a ketchupot a borpárlattal és a tejszínnel, majd ráöntjük
Dinnye 2/3 részét felkockázzuk és a citromlével meglocsoljuk. Dinnye 1/2- át cukorral leverjük, ráöntjük a likőrt és a bort, majd poharakba tálaljuk.
A dinnyét meghámozzuk, szeleteljük, majd ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, és előételként kínáljuk.
A dinnye tetejét levágjuk, magjait eltávolítjuk, majd beleöntjük a bort. Ezután a levágott részt visszatesszük, és kb. 8 órára hűtőbe tesszük. Végül a dinnye belsejét kik
A sárgadinnyéket mossuk meg és töröljük szárazra. Vágjuk le az aljukat, hogy stabilan álljanak. Az epret mossuk meg és csumázzuk le. Vágjuk le a dinnyék kalapját, vájjuk
A sárgadinnyét kimagozzuk, a húsából golyókat kanalazunk. A sonka-és pulykamellszeleteket csíkokra vágjuk, majd váltogatva a golyókra tekerjük. Fokpiszkálóval megtűzzük,
Ugrás a lap tetejére >>