Megmosott gyümölcsöt lereszeljük, cukorral együtt mixeljük, majd hozzákeverjük a keményre felvert tejszínhabot. Lehűtve tálaljuk.
Bogyókat cukorral a mixelőben pépesítjük és a keményre felvert tejszínnel lazán összekeverjük, majd lehűtve szolgáljuk fel.
Kajsziról és az ősziről lehúzzuk a héját, szilvát feldaraboljuk és a cukorral mixeljük. Felvert tejszínhabot keverünk a péphez.
Meghámozott gyümölcsöket kockára vágjuk, meglocsoljuk citromlével, cukrozzuk, poharakba tesszük, és tálaláskor ráöntjük a cseresznyepálinkát.
Gyümölcsökből pár szemet félre teszünk a díszítésre. A többit a cukorral összekeverve pépesítjük, a citromlevet és az almamustban oldott zselatint hozzáa
Almákat kettévágjuk, magházukat kiszedjük, húsukat kiszedjük és citromlével beecseteljük. Kivájt almahúst a megmaradt citromlével, cukorral, vaníliás cukor
A vajat keverjük habosra, adjuk hozzá a reszelt sajtot, és ízesítsük a tejföllel, a pépesre zúzott fokhagymával, és a sóval. A salátaleveleket tegyük lapos
A dinnyéket keresztben elfelezzük, kimagozzuk. Egy tálban a gyümölcsöket megcukrozzuk, majd a kókuszreszeléket, mazsolát és rumot is hozzákeverjük. Ezt töltj
Ugrás a lap tetejére >>