A mélyh?tött tenger gyümölcseit felengedjük, közben elkészítjük az üvegtésztát. A
hagymát és a
fokhagymát felkockázzuk a
cukkinit hosszában vékonyra szeleteljük. Megtisztítjuk a
zellert és az új
hagymát, ezeket szintén vékonyra vágjuk. Kettévágjuk a
paradicsomokat is.
Az el?készített wokban felforrósítjuk az olajat amiben a
cukkinit a
hagymával és a
zellerrel magas h?fokon megsütjük, végül az új
hagymát és a
fokhagymát adjuk hozzá.
Az elkészített zöldségekhez hozzákeverjük a felolvadt tenger gyümölcseit amit 3-5 percig együtt párolunk, hogy átvegyék egymás ízét. Ezután hal- és
szójaszósszal,
sóval,
borssal és
cukorral ízesítjük. Az elkészült zöldséges, tenger gyümölcsös ételünket összekeverjük az üvegtésztával és a
paradicsommal. Amint elkészült forrón tálaljuk.
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>