A tésztához keverjük ki a vajat a cukorral, adjuk hozzá a felvert tojást és egy csipet sót. Szórjuk bele a lisztet, és gyúrjuk össze. Formáljunk henger alakúra, és vágjunk ki belőle 6 korongot. A sütőt melegítsük elő 180 fokra. 6 miniformát béleljünk ki tésztával. A nektarint osszuk el a tésztákon. A tojást keverjük el a tejszínnel, az őrölt mandulával, a nádcukorral és a szeletelt mandulával. A keveréket öntsük a barackra, és süssük 20 percig.
Előkészület: 30 perc.
Sütési idő: 20 perc.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom