Fogjunk egy tálat, keverjük benne össze óvatosan az összes hozzávalót. Az így kapott keveréket öntsük egy kikent, kilisztezett tepsibe. Közepes hőmérséklet
A hozzávalókat összegyúrjuk, majd fél órán át pihentetjük. Háromszor hajtogatjuk,és ezt háromszor ismételjük. Ujjnyi vastagságúra kinyújtjuk, kiszúrjuk,
Az élesztőt felfuttatjuk a tejben, majd a többi hozzávalóval együtt összegyúrjuk, és másnapig hűtőbe tesszük.
Jól átdolgozzuk, kinyújtjuk, kiszaggatjuk,
A lisztet, a sajtot, a Rama margarint, a tejfölt és a sót összekeverjük, de a sajtból félreteszünk egy keveset. Ezeket alaposan összegyúrjuk, majd gyúródeszk
A lisztet összedolgozzuk 7 dkg cukorral, a tojással, a dió felével, a konyakkal, fahéjjal és sóval. Kinyújtjuk, majd egy tortaformába simítjuk, és 10 percig s
A tojásfehérjét verjük habbá a porcukorral, majd fokozatosan hozzáadjuk a többi hozzávalót is (kivéve a lekvárt). Az így kapott masszát öntsük egy kikent,
A sütőporos lisztkupac közepére mélyedést készítünk, majd beleteszünk 50 g cukrot, 1 vaníliás cukrot, a tojást, 2 evőkanál vizet és a 75 g felszeletelt va
A sütőporos lisztkupac közepébe mélyedést készítünk és beleteszünk 75 g cukrot, 1 vaníliás cukort, 2 evőkanál vizet és a sót, majd 100 g szeletelt vajat
Ugrás a lap tetejére >>