Egy tálban összekeverjük a cukrot, a kakaót, a mogyorót, a vizet, majd a porcukorral felvert tojásfehérjét is beleforgatjuk. Két egyforma formába tesszük, majd
						
				    
				   
				   
				   
				   		
						A tojást kikeverjük a cukorral, majd a kakaóval elkevert lisztet kanalanként belekeverjük. Kikent tortaformába simítjuk, és megsütjük. Ha kihűlt 2 lapba vágju
						
				    
				   
				   
				   
				   		
						Egy tálban összekeverjük a tojássárgáját a cukorral és a forró vízben, a fehérjéket pedig habbá verjük a sóval. Ezután a sütőporos liszthez keverjük mi
						
				    
				   
				   
				   
				   		
						A tojásokat szátválasztjuk. A fehérjéből 8 dkg cukorral kemény habot verünk. A sárgákat összekeverjük a 4 dkg cukorral és két kanál liszttel, elkeverjük. 
						
				    
				   
				   
				   
				   		
						Az egész tojásokat felverjük 5 evőkanál meleg vízzel, majd hozzáadjuk a cukrot, a reszelt citrom héjat, a sót, a búza- és kukoricalisztet. Az egészet jó alap
						
				    
				   
				   
				   
				   		
						Egy kézi habverővel dolgozzunk össze egy tojássárgáját, a cukorral, a kukoricaliszt felével és a vaníliával felfőzött tejjel. Ezután lassan forraljuk fel, m
						
				    
				   
				   
				   
				   		
						Egy tálban összekeverjük a tészta hozzávalóit, majd az egészet egy előkészített tortaformába tesszük, és közepes fokozaton kb. 16-18 perc alatt készre süt
						
				    
				   
				   
				   
				   		
						A tojásokat 4-5 evőkanál forró vízzel felverjük, elektromos keverőgépet használva. Ezután hozzáadjuk a cukrot és a vaníliás cukrot, majd 2 percig verjük. A
						
				    
				    
 
Ugrás a lap tetejére >>