A tojássárgájákat összekeverjük a cukorral, a tejet pedig a vaníliarúddal felforraljuk, majd a kettő keveréket összekeverjük, és kb. 20 percig főzzük. Ekö
A csokifagyit addig kevergetjük, amíg megpuhul, majd egy kifolpakozott 8 decis tálba öntjük, és a tetején eloszlatjuk a reszelt csokit. Ezután a maradék helyet f
A dinnyét lehűtjük, félbevágjuk, magjait kanállal kikaparjuk, majd a fél dinnyékbe tesszük a fagylaltot. Ráöntjük a rumot, majd meggyújtjuk. Így tálaljuk.
Egy tálban összekeverjük a tejszínt, a cukrozott, sűrített tejet és a rumeszenciát, majd 30 percre hűtőszekrénybe tesszük. A hűtőből kivéve lágy habbá v
Forraljuk fel a vizet és a cukrot, majd hagyjuk kihűlni. Turmixoljuk össze az epret, adjuk hozzá a créme fraiche-t, és a kihűlt szirupot. Fagyasszuk le.
Előkész
A vízbe beleöntjük a cukrot, s addig főzzük, amíg a víz gyöngyözni nem kezd. A megtisztított epret villával széttörjük, belekeverjük a szirupba. Hozzáadju
Jól megmossuk, és megtisztítjuk a gyümölcsöt, majd átpasszírozzuk. Az így kapott gyümölcsvelőhöz hozzáadjuk a vízben, tűz felett felolvasztott cukrot, mik
A cukrot felöntjük 1,25 deci vízzel, majd forrástól számított 5 percig főzzük. Eközben az epret leturmixoljuk a citromlével, majd az egészet a sziruphoz kever
Ugrás a lap tetejére >>