A tojássárgájákat összekeverjük a cukorral, a tejet pedig a vaníliarúddal felforraljuk, majd a kett? keveréket összekeverjük, és kb. 20 percig f?zzük. Eközben a két csoki
A csokifagyit addig kevergetjük, amíg megpuhul, majd egy kifolpakozott 8 decis tálba öntjük, és a tetején eloszlatjuk a reszelt csokit. Ezután a maradék helyet feltöltjük
A dinnyét leh?tjük, félbevágjuk, magjait kanállal kikaparjuk, majd a fél dinnyékbe tesszük a fagylaltot. Ráöntjük a rumot, majd meggyújtjuk. Így tálaljuk.
Egy tálban összekeverjük a tejszínt, a cukrozott, s?rített tejet és a rumeszenciát, majd 30 percre h?t?szekrénybe tesszük. A h?t?b?l kivéve lágy habbá verjük. Nem szabad
Forraljuk fel a vizet és a cukrot, majd hagyjuk kih?lni. Turmixoljuk össze az epret, adjuk hozzá a créme fraiche-t, és a kih?lt szirupot. Fagyasszuk le.
El?készület: 10
A vízbe beleöntjük a cukrot, s addig f?zzük, amíg a víz gyöngyözni nem kezd. A megtisztított epret villával széttörjük, belekeverjük a szirupba. Hozzáadjuk a citromlevet,
Jól megmossuk, és megtisztítjuk a gyümölcsöt, majd átpasszírozzuk. Az így kapott gyümölcsvel?höz hozzáadjuk a vízben, t?z felett felolvasztott cukrot, mikor az már kihült
A cukrot felöntjük 1,25 deci vízzel, majd forrástól számított 5 percig f?zzük. Eközben az epret leturmixoljuk a citromlével, majd az egészet a sziruphoz keverjük, és egy
Ugrás a lap tetejére >>