Forrósítsuk fel a créme fraiche-t a tejjel, majd öntsük egy tálba, és adjuk hozzá a cukrot. Keverjük, amíg a cukor feloldódik. Amikor már kissé kihűlt, fedjük le, és tegy
A narancslébe keverjük a cukrot és a gyümölcsöt, majd lefagyasztjuk. Amikor már kezd megfagyni, leturmixoljuk, és ezt még kétszer megcsináljuk. Az utolsó alkalommal belef
Forrósítsuk fel a créme fraiche-t a tejjel, majd öntsük egy tálba, és adjuk hozzá a cukrot. Keverjük, amíg a cukor feloldódik. Amikor már kissé kihűlt, fedjük le, és tegy
Jól megmossuk, és megtisztítjuk a gyümölcsöt, majd átpasszírozzuk. Az így kapott gyümölcsvelőhöz hozzáadjuk a vízben, tűz felett felolvasztott cukrot, mikor az már kihült
A cukrot és a mentát egy lábosba tesszük, felöntjük 3,75 deci vízzel, majd forrás után még fél órát főzzük. Ekkor leszűrjük, és összekeverjük a borral és a gyümölcslevekk
A felcsíkozott gyömbért a mézzel és a vízzel együtt felforraljuk, majd lefedve 10 percig főzzük. Amikor kihűlt, hozzáadjuk a joghurtot, majd fagyasztóba tesszük. Végül tá
A vaníliarudakat a tejjel forráspontig melegítjük, majd fél órát állni hagyjuk. Ezután a rudakat eltávolítjuk, és a tejet fokozatosan a cukros tojássárgájába keverjük. Ad
Forrósítsuk fel 118 fokra a vizet, a cukrot és a mézet. Vegyük le a tűzről. Verjünk kemény habot a tojásfehérjéből, és forgassuk a szirupba. Tegyük bele a sajtot, a fenyő
Ugrás a lap tetejére >>