A fagyit szeletekre vágjuk és leh?tött kelyhekbe tesszük. Az elfelezett, kimagozott sz?l?t eloszlatjuk rajta, majd rákanalazzuk a tejszínhabot. Végül meghintjük a mogyoró
A málnát pürésítjük, összekeverjük a felvert tejszínnel, majd fél órára mélyh?t?be tesszük. Ezután egy kifolpackozott formába tesszük a vaníliagombócokat, és közé öntjük
Jól megmossuk, és megtisztítjuk a gyümölcsöt, majd átpasszírozzuk. Az így kapott gyümölcsvel?höz hozzáadjuk a vízben, t?z felett felolvasztott cukrot, mikor az már kihült
Egy lábosban felforraljuk a tejet a cukorral, a sziruppal és a tejszínnel, majd hozzákeverjük a tojások sárgáját, és bes?r?sítjük. Ezután beleszórjuk a csokit és az össze
A cukrot oldjuk fel a vízben és a rózsavízben. Fagyasszuk keményre.
El?készület: 10 perc.
A reszelt citromhéjat és a cukrot egy lábosba tesszük, felöntjük fél liter vízzel, majd kb. 5 percig forraljuk. Ezután lesz?rjük, félretesszük. A mazsolát rumba áztatjuk,
A fagylalt hozzávalóiból fagyit készítünk, de a felaprózott szilvát csak a végén tesszük bele. Eközben a felkockázott almát és körtét vajon megpirítjuk, majd hozzákeverjü
Forraljuk fel a tejet, majd keverjük bele a cukrot. Hagyjuk kih?lni, és keverjük össze a sárgabarackkal. Fagyasszuk le.
El?készület: 10 perc.
F?zési id?: 5 perc.
Ugrás a lap tetejére >>