Fogunk egy keverőtálat, és beletesszük a cukrot és a
tojást. Ezeket felverjük, majd beleadagoljuk a
lisztet, és simára keverjük. Egy tepsibe sütőpapírt teszünk, és erre 2 kiskanál segítségével kis halmokat teszünk a tésztából, majd villával megnyomkodjuk. Közepes fokozaton 5-6 percig sütjük, majd állni hagyjuk, hogy kihűljenek. Eközben a tortabevonót megolvasztjuk, és a kihűlt tallérokra öntjük. Amíg a tortabevonó megköt, elkészítjük a pudingporból és a
tejből a pudingot, és ezt egy nyomozsákba rakjuk, amiből a dermedt
csokoládére kis halmokat nyomunk, végül pl.
mandulát szórunk rájuk, a maradék tortabevonóval ízlés szerint díszítjuk őket, és már kínálhatjuk is.
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>