A tojás sárgáját és fehérjét külön-külön habosra verjük. A sárgájával keverjük el a habosra vert porcukor, tej és Rama margarin keverékét, majd kisebb adagokban keverjük
A hozzávalókból készítsük el a tésztát. Csináljuk meg a tölteléket; A lekvárt melegítsük meg, és keverjük el a többi hozzávalóval (kivéve a cukor). A tésztából csináljunk
A sütőt előmelegítjük 180 fokra. A tészta hozzávalóit tálba tesszük és hozzáadjuk a vajat, majd morzsásra dolgozzuk. Tejjel lágyíthatjuk. A tésztát elterítjük a tepsi alj
Egy lábosba tesszük a citromhéjat, felöntjük a tejszínnel, majd mielőtt felforrna, levesszük a tűzről. Egy tálban összekeverjük a tojássárgáját, a cukrot, a lisztet és a
Egy tálban összekeverjük a lisztet a citromfűvel és a porcukorral. Morzsolva hozzáadjuk a Rama margarint, valamint a tojássárgákat. Az így kapott tésztát kinyújtjuk, és n
A mandulát keverjük el a porcukorral, és szitáljuk át. A tojásfehérjét egy csipet sóval és a citromlével verjük kemény habbá. Apránként adjuk hozzá a cukrot, és verjük mé
A vajat vágjuk kockára. A lisztet keverjük össze a sütőporral, és a cukorral, majd adjuk hozzá a vajat. Tegyük hozzá a tojássárgáját, és a mézet, majd dolgozzuk össze. Fo
A hozzávalókból meggyúrjuk a tésztát, majd 1-1,5 cm vastagra kinyújtjuk, és kiszaggatjuk holdformával. Ezeket tegyük egy kikent tepsire, és kenjük meg a rumos lekvár keve
Ugrás a lap tetejére >>