A
tojás sárgáját és fehérjét külön-külön habosra verjük. A sárgájával keverjük el a cukrot és a vaníliás cukrot, majd kisebb adagokban keverjük hozzá a többi hozzávalót is (kivéve a reszelt
csokoládét a datolyát és a mazsolát). Az így kapott masszát 3 részre osztjuk, és a kimaradt hozzávalókat külön-külön belekeverjük. Ezeket öntsük egy kikent, ki
lisztezett tepsibe, és előmelegített sütőben süssük ki. A három lapot hagyjuk kihűlni, és készítsük el a krémet. A hozzávalókból főzzük meg a pudingot, és készítsük el a
tejszínhabot, majd kihűlve dolgozzuk össze őket. Az így kapott krémből tegyünk félre pár kanállal, amivel majd később a sütemény te
tejét kenjük meg, a többit kenjük a két lap közé. Végül a díszítés hozzávalóiból készítsünk
tejszínhabot, és ezzel díszítsük süteményünket.
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>