A 
tojásokat szétválasztjuk, a fehérjét felverjük a 
cukor felével, a sárgáját kikeverjük a maradék 
cukorral és a 
vízzel, majd hozzáadjuk a habot. Kis adagokban beleforgatjuk a sütőporral elkevert 
lisztet és a 
kakaót. Ki
vajazott tepsibe simítjuk, majd 190 fokon 15-20 perc alatt megsütjük. Utána lapjában kettévágjuk.
A 
zselatint 1/2 dl 
tejben megfőzzük, majd a maradék 
tejhez adjuk. A 
tejszínt felverjük, hozzákeverjük a 
zselatinos 
tejet, majd a felét az al
só tésztalapra kenjük. 
A mázhoz a 
tejet a Rama 
margarinnal és a 
csokoládéval felmelegítjük, amíg sűrű nem lesz. Utána a 
tejszínes krémre kenjük az 1/3 részét, majd beborítjuk a maradék 
tejszínes krémmel, és a másik tésztalappal. A 
csokoládémáz 2/3 részével bevonjuk a te
tejét, majd hűtőbe tesszük. 
Szerző: 
Ízletes receptek          Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>