az almákat meghámozzuk, négybe vágjuk és eltávolítjuk a magházat, Az almanegyedeket vékony cikkekre vagy kockákra szeleteljük fel, meglocsoljuk citromlével. A tojásokat k
A süt?t 175 °C-ra melegítjük el?, a tepsit vajjal kenjük ki. A cukrot és a tejszínt összekeverjük a vajjal, a vaníliás cukorral, és a tojásokkal. A liszthez hozzá adjuk
A kivajazott süt?formát megszórjuk zsemlemorzsával. Asüt?t el?melegítjük 175 °C-ra. Egy tálban a liszthez hozzá adjuk a süt?port, a zabpelyhet, a barna és a fehér kristá
Az aszalt gyümölcsöket apróra vágjuk, és narancslik?rrel ízesítjük. A tepsit vajjal kenjük ki, és a süt?t 175 °C-ra el?melegítjük. A lisztet egy tálba szórjuk, hozzá adju
175 °C-ra melegítjük el? a süt?t, a tepsit vajjal kenjük ki. A cukrot és a vaníliás cukrot habosra keverjük ki, majd folyamatos keverés mellett beleöntjük az írót. A lisz
Lecsöpögtetjük sz?r?ben a szilvát, levét felfogjuk, 250 ml-t (1/4 l-t) kimerünk bel?le és a mázhoz félretesszük.
Elkeverjük a tésztához a kétféle lisztet süt?porral és l
A tepsit vajjal kikenjük, a süt?t el?melegítjük 175 °C-ra. A tojásokat vajjal és cukorral kikeverjük, majd hozzá adjuk a citrom levet, a joghurtot és a darát. A liszthez
A vajat a tésztához egy edényben felolvasztjuk, majd h?lni hagyjuk. Sz?r?ben jól lecsöpögtetjük a sárgabarackot, felfogunk két kanálnyi levet, és félretesszük a mázhoz. D
Ugrás a lap tetejére >>