A tésztához kever?tálba tesszük a tejszínt.
Bele tesszük a cukrot, vanillincukrot, aromát, tojást, és a süt?porral elkevert, átszitált lisztet. 1 perc alatt jól összek
A süt?t el?melegítjük 175 °C-ra, a süt?formát kivajazzuk. A marcipán masszát felvágjuk kockákra. A vajat és a marcipánt összekeverjük a tojásokkal, a cukorral, a vaníliás
A süt?t el?melegítjük 175°C-ra. Egy 30 cm, hosszú süt?formát vajazunk ki. A vajat habosra keverjük a cukorral és a vaníliás cukorral. Egyesével hozzá keverjük a tojásokat
A meggyet megmossuk, kimagozzuk. A fahéjat és a vaníliás cukrot rászórjuk, összeforgatjuk. A süt?t 200 °C-ra melegítjük el?. A formát vajjal kenjük ki. A tojásokat vajja
A vajat habosra keverjük a cukorral és a tojásokkal. Hozzá szórjuk a zabpelyhet, a lisztes süt?port. A tésztából kiveszünk egyharmadát tésztát, a többit a kivajazott teps
A tejfölt összekeverjük a tojásokkal és a cukorral, majd hozzá adjuk a darált mogyorót, és a süt?poros lisztet. A jól összedolgozott tésztát kivajazott tepsibe öntjük. A
Kever?tálba öntjük a tésztához a tejszínt. A süt?porral elkevert lisztet a tálba szitáljuk, majd a vanillincukrot és a cukrot hozzáadjuk. Gyúrófejjel ellátott kever?géppe
Olvasszuk fel a tésztához a vajat és hagyjuk h?lni. A lisztet a kakaó- és süt?porral elkeverjük, majd egy jól záródó 3L-es edénybe szitáljuk. A cukorral, f?szerkeverékkel
Ugrás a lap tetejére >>