A megtisztított velőt áztassuk ecetes vízbe 3-4 órára.
Tegyük egy lábasba a feldarabolt répát, a hagymát és a fűszernövényt. Facsarjuk rá a citromot és
Kölön edényben előre meg kell főznünk a velőt és le kell hártyáznunk, mint a herét, ami előtte forró vízbe mártsunk bele, hogy könnyebb legyen. A gombák
A sertésvelőt langyos vízbe beáztatjuk és leszedjük róla a hártyás réteget. Enyhén besózzuk és jöhet a hagyományos panírozás: liszt, tojás, zsemlemorzsa
A sertésvelőről a hártyás részeket levágjuk, majd felkockázzuk. A lereszelt hagymát a zsíron megpirítjuk, majd hozzáadjuk a velőt, sózzuk, borsozzuk, és k
Sós vízben megfőzzük a velőt és felszeleteljük. Karikára vágjuk a zsemlét, belemártjuk a felvert tojásba, a velőbe is kavarunk egy keveset, és a zsemlekarik
Velőt megmossuk és 2 órára beáztatjuk. Hagymát apróra vágjuk, petrezselyemzöldet felaprózzuk. Bográcsban olajat hevítünk, megpároljuk benne a hagymát, majd
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom