» 60 dkg friss spárga » 30 dkg friss zöldborsó » 3 új sárgarépa » 3 új fehérrépa » 2 csokor újhagyma » 1 csokor petrezselyemzöld » 1 ek. vega-mix » tengeri só » 1 kk. kurkuma » fehér bors » 2-3 ek. olaj » 1 ek. keményítő
A spárgáról levágjuk a fás részt és a "héját", majd feldaraboljuk. Az olajat felforrósítjuk a wokban, majd rádobjuk a darabokra vágott újhagymát. Rátesszük a spárgát, a zöldborsót és a felkarikázott répákat. Vizet adunk hozzá, majd a vega-mixszel és a fűszerekkel ízesítjük. Lefedve negyed órát pároljuk. A keményítőhöz kevés vizet adunk, majd a zöldségekhez keverjük.
Felaprított petrezselyemzölddel tálaljuk.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom