A leveskockát a vízben felforraljuk. A hagymát felszeleteljük, majd vajon megpároljuk. Rászórjuk a lisztet, és megpirítjuk. Hozzáöntjük a levest, beleszórjuk a csombort,
A maceszlapot összemorzsoljuk, és megpirítjuk a hagymával együtt a zsíron, hozzáadjuk a sót, kevés vizet, felvert tojásokat, és együtt pirítjuk őket.
A cukrot, tojássárgákat, felvert tojásfehérjéket, macesztlisztet összekeverjük, és torta formába megsütjük, majd a következő krémmel megtöltjük:
1 tojást, 10 ek cukrot,
A lisztet megpirítjuk, beletesszük a mandulát, és azt is megpirítjuk. Felforraljuk a tejet, majd a mandulára öntjük, és folytonos kevergetés mellett felforraljuk. A végén
A beáztatott rizst vajon főzni kezdjük, majd sózzuk, felöntjük a húslével, és 10 percig így főzzük. Eközben a mandulát meghámozzuk, a mazsolát pedig kissé megpirítjuk. Mi
1
A ghít vagy az olajat közepes lángon felhevítjük egy nagy, vastag fenekű serpenyőbe. A forró olajban kipattogtatjuk a mustármagot. Hozzá adjuk a római köményt és a fah
A felaprózott hagymát és fokhagymát az olajon megpirítjuk, majd hozzáadjuk a felszeletelt gombát és paradicsomot. Néhány perc párolás után belekeverjük a szószt, a cukrot
A tojásssárgákat összekeverjük kevés cukorral, és hozzáadjuk a dióval felvert tojásfehérjéket. Az almát megízesítjük, a cukorral, fahéjjal, szegfűszeggel. A maceszlapot z
Ugrás a lap tetejére >>