A leveskockát a vízben felforraljuk. A hagymát felszeleteljük, majd vajon megpároljuk. Rászórjuk a lisztet, és megpirítjuk. Hozzáöntjük a levest, beleszórjuk a csombort,
A lisztet megpirítjuk, beletesszük a mandulát, és azt is megpirítjuk. Felforraljuk a tejet, majd a mandulára öntjük, és folytonos kevergetés mellett felforraljuk. A végén
A leveskockát a vízzel felforraljuk. A póréhagymát nagyon vékonyan felkarikázzuk. A lisztet a vajon megpirítjuk, hozzáadjuk a póréhagymát, megpároljuk, majd rászórjuk a b
A lisztet az olajon megpirítjuk, belekeverjük a felaprított hagymát, rászórjuk a paprikát, és hozzáöntjük a vizet. Sóval ízesítjük, majd készre forraljuk. Aprított petrez
A babot egy éjszakára beáztatjuk, majd 1,5 l vízben f?zni kezdjük. Felszeleteljük a sárgarépát, gyökeret, zellergumót és beletesszük. Az olajból és a lisztb?l rántást kés
A lisztet megpirítjuk, majd hozzáöntjük a forró tejet és felforraljuk. A metélt tésztát beletesszük és puhára f?zzük. Végül hozzáadjuk a sót, citrom levét és a cukrot.
Felkockázzuk a zöldségeket, majd vajban megpároljuk, és hozzáöntjük a csontlevet. Végül zabpelyhet adunk hozzá és megf?zzük.
Ugrás a lap tetejére >>