A leveskockát a vízben felforraljuk. A hagymát felszeleteljük, majd vajon megpároljuk. Rászórjuk a lisztet, és megpirítjuk. Hozzáöntjük a levest, beleszórjuk
A lisztet megpirítjuk, beletesszük a mandulát, és azt is megpirítjuk. Felforraljuk a tejet, majd a mandulára öntjük, és folytonos kevergetés mellett felforralju
A leveskockát a vízzel felforraljuk. A póréhagymát nagyon vékonyan felkarikázzuk. A lisztet a vajon megpirítjuk, hozzáadjuk a póréhagymát, megpároljuk, majd
A lisztet az olajon megpirítjuk, belekeverjük a felaprított hagymát, rászórjuk a paprikát, és hozzáöntjük a vizet. Sóval ízesítjük, majd készre forraljuk.
A babot egy éjszakára beáztatjuk, majd 1,5 l vízben főzni kezdjük. Felszeleteljük a sárgarépát, gyökeret, zellergumót és beletesszük. Az olajból és a lisz
A lisztet megpirítjuk, majd hozzáöntjük a forró tejet és felforraljuk. A metélt tésztát beletesszük és puhára főzzük. Végül hozzáadjuk a sót, citrom lev
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom