A búzakorpát 2 l vízel leforrázzuk, majd beletesszük a kenyeret, és 2-3 napig állni hagyjuk. Utána leszűrjük, és feltesszük főni. A tejfölt kikeverjük a to
A szegfűszeget és a fahéjat 1 l vízbe keverjük, felforraljuk, és leszűrjük. A tejszínt kikeverjük a tojássárgájával és a keményítővel, beleöntjük a f
A lisztet a vajon megpirítjuk, hozzáadjuk az összezúzott fokhagymát, majd felengedjük a csontlével, megsózzuk, és készre főzzük.
Tálalhatjuk pirított zsem
A lisztet az olajon megpirítjuk, majd hozzáadjuk a felkarikázott póréhagymát, és az összezúzott fokhagymát. Puhára pároljuk, majd felengedjük a csontlével,
A leveskockát a vízben felforraljuk. A hagymát felszeleteljük, majd vajon megpároljuk. Rászórjuk a lisztet, és megpirítjuk. Hozzáöntjük a levest, és készre
A káposztát átmossuk, majd a babérlevéllel főzni kezdjük. A lisztből az olajjal rántást készítünk, belekeverjük a felaprított hagymát, fokhagymát és rá
A lisztből az olajjal rántást készítünk, és belekeverjük a köménymagot. Amikor kipattog, felengedjük vízzel. A hagymát egészben rakjuk bele, megsózzuk, és
A zöldségeket vékonyan felszeleteljük, majd a vajon megpároljuk. A metélőhagymát felaprítjuk, és rászórjuk. 1,2 l vízzel felengedjük, és beletesszük a kuk
Ugrás a lap tetejére >>