A búzakorpát 2 l vízel leforrázzuk, majd beletesszük a kenyeret, és 2-3 napig állni hagyjuk. Utána lesz?rjük, és feltesszük f?ni. A tejfölt kikeverjük a tojássárgájával é
A szegf?szeget és a fahéjat 1 l vízbe keverjük, felforraljuk, és lesz?rjük. A tejszínt kikeverjük a tojássárgájával és a keményít?vel, beleöntjük a f?szeres vizet, a citr
A lisztet a vajon megpirítjuk, hozzáadjuk az összezúzott fokhagymát, majd felengedjük a csontlével, megsózzuk, és készre f?zzük.
Tálalhatjuk pirított zsemlekockával.
A lisztet az olajon megpirítjuk, majd hozzáadjuk a felkarikázott póréhagymát, és az összezúzott fokhagymát. Puhára pároljuk, majd felengedjük a csontlével, megsózzuk és m
A leveskockát a vízben felforraljuk. A hagymát felszeleteljük, majd vajon megpároljuk. Rászórjuk a lisztet, és megpirítjuk. Hozzáöntjük a levest, és készre f?zzük.
A káposztát átmossuk, majd a babérlevéllel f?zni kezdjük. A lisztb?l az olajjal rántást készítünk, belekeverjük a felaprított hagymát, fokhagymát és rászórjuk a paprikát.
A lisztb?l az olajjal rántást készítünk, és belekeverjük a köménymagot. Amikor kipattog, felengedjük vízzel. A hagymát egészben rakjuk bele, megsózzuk, és készre forralju
A zöldségeket vékonyan felszeleteljük, majd a vajon megpároljuk. A metél?hagymát felaprítjuk, és rászórjuk. 1,2 l vízzel felengedjük, és beletesszük a kukoricát,és készre
Ugrás a lap tetejére >>