A húst négy napig pácoljuk, majd lisztbe hempergetjük, és szalonnaszeletekbe csomagoljuk. Forró vajban minden oldalát megpirítjuk, majd megfűszerezzük. Öntünk
A borókabogyót összezúzzuk, majd összekeverjük a sóval, kakukkfűvel és rozmaringgal. Ezzel a keverékkel ízesítjük a húst. Utána vajat hevítünk, és megs
A belsőségeket megtisztítjuk, feltesszük főni egy lábosba. Hozzáadjuk a babérlevelet, a borsot, sózzuk, az ecettel és a citromlével ízesítjük. Miután kész
A húst 3 cm vastagon felszeleteljük, beborítjuk a szalonnával, és megtűzzük. Sózzuk, borsozzuk, majd vajat forrósítunk, és megsütjük rajta. Közben párszor
A hagymát felaprítjuk, és forró vajon megpirítjuk. A húst és a zöldségeket felkockázzuk, majd rátesszük a hagymára. 10 percig pirítjuk, majd ráhintjük a l
A húst durvára daráljuk. A szalonnát felkockázzuk. A hagymát nagyobb kockára vágjuk. A répát felkarikázzuk. A fehérkáposzta torzsáját eltávolítjuk, és v
A húst befedjük a felcsíkozott szalonnákkal, sózzuk, borsozzuk, majd olajban mindkét felét megpirítjuk. Hozzáadjuk a borókabogyót, majd magas fokozaton másfé
A gerincet bepácoljuk, majd kicsontozzuk. A húst 1/2 cm vastagon felszeleteljük, és szalonnával megtűzzük. Megfűszerezzük, majd roston megsütjük. Közben olajj
Ugrás a lap tetejére >>