A húst négy napig pácoljuk, majd lisztbe hempergetjük, és szalonnaszeletekbe csomagoljuk. Forró vajban minden oldalát megpirítjuk, majd megf?szerezzük. Öntünk rá az alapl
A borókabogyót összezúzzuk, majd összekeverjük a sóval, kakukkf?vel és rozmaringgal. Ezzel a keverékkel ízesítjük a húst. Utána vajat hevítünk, és megsütjük rajta a combo
A bels?ségeket megtisztítjuk, feltesszük f?ni egy lábosba. Hozzáadjuk a babérlevelet, a borsot, sózzuk, az ecettel és a citromlével ízesítjük. Miután készre f?tt és kih?l
A húst 3 cm vastagon felszeleteljük, beborítjuk a szalonnával, és megt?zzük. Sózzuk, borsozzuk, majd vajat forrósítunk, és megsütjük rajta. Közben párszor megfordítjuk.
A hagymát felaprítjuk, és forró vajon megpirítjuk. A húst és a zöldségeket felkockázzuk, majd rátesszük a hagymára. 10 percig pirítjuk, majd ráhintjük a lisztet, alaposan
A húst durvára daráljuk. A szalonnát felkockázzuk. A hagymát nagyobb kockára vágjuk. A répát felkarikázzuk. A fehérkáposzta torzsáját eltávolítjuk, és vékony csíkokra vág
A húst befedjük a felcsíkozott szalonnákkal, sózzuk, borsozzuk, majd olajban mindkét felét megpirítjuk. Hozzáadjuk a borókabogyót, majd magas fokozaton másfél órát párolj
A gerincet bepácoljuk, majd kicsontozzuk. A húst 1/2 cm vastagon felszeleteljük, és szalonnával megt?zzük. Megf?szerezzük, majd roston megsütjük. Közben olajjal többször
Ugrás a lap tetejére >>