Mikulásváró menü - Minden jóval töltött alma recept
Hány személyre:
» 4 közepes alma » 5 dkg vaj » 4 ek. müzli » 1 ek. durvára vágott dió » 2 ek. méz » 1 dl málnaszörp a tálaláshoz
A megmosott almák magházát kiszedjük, majd kivajazott tűzálló tálba állítjuk őket. Összekeverjük a mézet, a müzlit és a diót, és az almák üregébe töltjük. Ezután ráteszünk egy darabka vajat az almák tetejére, így tesszük be az egészet előmelegített sütőbe. 200 fokos sütőben 15-20 percig sütjük, majd forrón, málnaszörppel meglocsolva tálaljuk.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom