A cukrot a
tojásokkal kikeverjük, majd kanalanként hozzáadjuk a sütőporal elkevert
lisztet, és az olvasztott Rama
margarint. Ki
vajazott, ki
lisztezett tortaformába simítjuk, és közepes hőmérsékleten megsütjük. Amikor kész, te
tejét meghintjük
liszttel, és letakarjuk.
Krém készítése: a cukrot, a
mandulával és 4 dl
tejjel felforraljuk. A maradék
tejhez hozzákeverjük a
lisztet és a
tojássárgáját. Lassan belekeverjük a
mandulás
tejet, forrpontig hevítjük, majd kihűtjük. Utána hozzáadjuk a Rama
margarint és a rumot.
A tésztát 4 lapba vágjuk, megtöltjük, és bevonjuk a krémmel.
A fehér
csokoládét gőz felett megolvasztjuk, belekeverjük az olajat, majd a torta te
tejére simítjuk.
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>