» 24dkg főt, fehér, szálkamentes halfilé » 1 nagyobb savanykás alma » 4 salátalevél » 1 kemény tojás » 1 kaviár » 6-8 evőkanál majonéz » 1 kávéskanál borpárlat » Só » 1 citrom » 4 gerezd dió
4 nagyobb darab filét félreteszünk. A többit apróra vágjuk. Ugyancsak kis kockákra vágjuk a magtalanított meghámozott almát. A kehelypoharakba egy-egy salátalevelet teszünk, ráhalmozzuk az almát, a halat és leöntjük borpárlattal, sóval ízesített majonézzel. Kemény tojással, kaviárral, citromkarikákkal és diógerezdekkel díszítjük.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom