A túrót áttörjük,és összekeverjük a 
cukor felével, a vaníliás 
cukorral, 5 dkg 
vajjal, 2 
tojássárgájával és a 
citromhéjjal. A diót elkeverjük a mazsolával és a 
cukor másik felével.
Egy tűzálló edényt ki
vajazunk, és egy palacsintát fektetünk bele. Ezután felváltva következik a töltelék és a palacsinta, a következő sorrendben: dió, túrókrém, barackíz, reszelt ét
csokoládé. Addig folytatjuk, amíg a töltelék elfogy.
Utána elkeverjük a 
tejfölt és a maradék két 
tojássárgáját, és leöntjük vele a palacsintát. Sütőben elősütjük. 
A 
tojások fehérjéből és por
cukorból habot verünk. A palacsintát kiborítjuk, megkenjük barackízzel, és a 
tojáshabbal, majd átsütjük.
Vizes késsel szeleteljük.
Szerző: 
Ízletes receptek          Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>