» egy adag sós palacsintatészta » 8 szelet baconszalonna » 20 dkg túró » 1 dl sűrű tejföl » 1 nagy csokor kapor » 2 evőkanál olaj » őrölt fehér bors » só
Vékony sós palacsintákat sütünk.
Az áttört túrót simára keverjük a tejföllel, majd a finomra vágott kaporral, borssal és sóval ízesítjük. Közben a szalonnaszeleteket kevés felhevített olajon ropogósra sütjük.
A kapros túróval töltött palacsintákat tányérra helyezzük, rátesszük a sült szalonnaszeleteket, és kaporral díszítjük.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom