» 500 g linguine (szalagtészta) » 90 g fekete olajbogyó » 90 g zsenge rukkola » 500 ml paradicsomszósz » 1 teáskanál cukor » 2 babérlevél » só és frissen őrölt fekete bors
Főzzük ki a tésztát sós vízben. Keverjük össze a paradicsomszószt, a cukrot és a babérleveleket egy serpenyőben. Takarjuk le és alacsony hőfokon, időnként megkevergetve főzzük. sózzuk, borsozzuk. Vegyük ki a babérleveleket. Szűrjük le a tésztát és tegyük vissza az edénybe. Adjuk hozzá a paradicsomszószt, az olajbogyót és a rukkolát.. Rázzuk össze, majd tálaljuk.
Elkészítési idő 22 perc.
Nehézségi fok 1.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom