» 500 g teljes kiőrlésű spagetti » 60 g vaj » 350 g gorgonzolasajt, kockára vágva » 90 ml tej » só » 1 nagy körte meghámozva, kockára vágva
Főzzük ki a tésztát sós vízben.
Olvasszuk fel a vajat alacsony tűzön, adjuk hozzá a gorgonzolát és a tejet, majd sózzuk meg. Kevergetve várjuk meg, míg a sajt megolvad, majd tegyük bele a körtét és keverjük össze.
Szűrjük le a tésztát, majd tegyük egy tálba. Adjuk hozzá a szószt, keverjük össze és tálaljuk.
Elkészítési idő 25 perc.
Nehézségi fok 1.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom